Odgovornost društva :: Tosama
Još 350 HRK do besplatne dostave!
 • Odgovornost društva

Odgovornost društva

Postupanje prema okolišu sastavni je dio vođenja društva Tosama d.o.o., s čime želimo pridonijeti svoj dio u trajnom razvoju lokalne i šire zajednice. Pri tom poštujemo temeljna načela odgovornog postupanja na području okoliša i obvezujemo se da ćemo odgovorno koristiti prirodne izvore i štititi okoliš, da bude na očuvan i na korist današnjim i sutrašnjim generacijama.

Tu svoju odgovornost i obvezu do trajnog razvoja dokazujemo:

 • s uporabom okolišu ugodnih materijala i tehnoloških postupaka,
 • sa sudjelovanjem u lokalnim ekološkim projektima,
 • sa sigurnim i zdravlju neškodljivim radnim pogonima za zaposlene,
 • s proizvodima opredijeljenim za prirodno,
 • sa sponzoriranjem i donacijama na lokalnom, zdravstvenom i humanitarnom području
 • s okolišnom politikom (prilog – okolišna politika),
 • s uspostavljenim standardima ISO 9001, ISO 13485, MDD 93/42/EEC, ISO 14001, PEFC, Oeko-Tex standard 100.

Etičkim kodeksom Tosame, kojeg je u cjelosti moguće vidjeti u sjedištu poduzeća, iskazujemo svoju obavezu ispunjavanja sigurnosnih zahtjeva te osiguravanja socijalne i zdravstvene sigurnosti djelatnika.

DOKUMENTI:

 

 

© Tosama. Online store by Shopamine. Postavke kolačićaMy Data

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.  Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.  Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija
×
Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta Tosama

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

 1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
 2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
 3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.