Predstavljanje poduzeća :: Tosama
Još 350 HRK do besplatne dostave!

Predstavljanje poduzeća

Tosama, tvornica sanitetskog materijala, d.o.o. je poduzeće s dugogodišnjom proizvodnom tradicijom. Proizvodni program je razdijeljen u tri područja:

  • medicinski proizvodi,
  • privatne robne marke i
  • široka potrošnja.

Prodajni program

U medicinske proizvode spadaju proizvodi za zbrinjavanje rane, sanitetski proizvodi i usluge, gdje je težište na setovima, te proizvodi za zdravstvenu i preventivnu njegu, s naglaskom na proizvodima za inkontinenciju. U programu privatnih robnih marki prodajemo higijenske tampone, a u programu široke potrošnje proizvode od pamučne vate, higijenske uloške i tampone te proizvode na njegu djece i domaćinstva. Posebno mjesto u proizvodnom programu imaju medicinski i higijenski proizvodi od pamuka, koji prirodno i na najbolji način zadovoljavaju kako zdravstvene tako i higijenske potrebe korisnika, bez riskiranja nastanka alergija.

Iskustvo i stručnost

Svoje kompetencije razvoja, proizvodnje i prodaje higijenskih i medicinskih proizvoda gradimo na tradiciji, koja je počela još 1923.g. Iskustva, koja smo pridobili s programom medicinskih proizvoda, koristimo i za ispunjavanje većih zahtjeva kvalitete i na programima higijenskih proizvoda. Faze razvoja proizvoda za njegu rane provodimo u suradnji sa stručnim osobljem medicinskih ustanova,a za higijenske proizvode i preko neovisnih međunarodnih institucija i laboratorija.

Standardi i certifikati

Osposobljenost dokazujemo usklađivanjem poslovanja sa standardima kvalitete ISO 9001, ISO 13485 i Medicinskom direktivom EU, okolišnim standardom ISO 14001, regulativom FDA, PEFC te s usklađenosti s drugim nacionalnim regulativama i zahtjevima za sigurnost proizvoda za zdravlje korisnika. Proizvodnja medicinskih proizvoda odvija se prema DPP, koje propisuje svjetska zdravstvena organizacija WHO.

Tosama doma i po svijetu

Sjedište poduzeća je na Viru kod Domžala, gdje se odvija i proizvodnja, a kćerinska poduzeća i predstavništvo za potrebe prodaje proizvoda Tosame su u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Poslovni sistem Tosama s 510 zaposlenih (podaci za studeni 2017) realizira godišnje 36 milijuna EUR prodaje. Dobra trećina prodaje otpade na domaća tržišta u regiji, a ostatak na sve kontinente svijeta. Najveći dio izvoza čini higijenski tampon, koji je na razini svijeta, najprodavaniji tosamin proizvod.

© Tosama. Online store by Shopamine. Postavke kolačićaMy Data

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.  Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.  Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija
×
Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta Tosama

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

  1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
  2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
  3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.