Načini plaćanja :: Tosama
Još 350 HRK do besplatne dostave!

Način plaćanja

Plaćanje po predračunu na naš transakcijski račun.

Podaci za plaćanje po predračunu koji ćete dobiti na email:

Tosama d.o.o.

Krste Frankopana 94

43500 Daruvar

IBAN: HR8124840081100147380

Pri ispunjavanju naloga u polje model upišite HR 00, a zatim u poziv na broj upišite Broj narudžbe.  U polje namjene stavite OTHR.

Vašu narudžbu poslati ćemo na vašu adresu u dva do četrnaest dana po prijemu uplate! Ovisno o proizvodu koji naručite.

 
 

HT Pay Way / Online naplata karticama

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Obročno plaćanje

Proizvode u Internet trgovini moguće je platiti sljedećim kreditnim karticama: American Express, Visa, Master Card, Diners i Maestro, jednokratno i uz obročno plaćanje.

Obročno plaćanje moguće je pod slijedećim uvjetima:

Minimalni iznos za obročno plaćanje je 300 kn, za kartice Zagrebačke Banke d.d. minimalni iznos za obročno plaćanje je 500 kn. Maksimalni iznos ovisan je o autorizaciji.

Mogućnost obročnog plaćanja:

  • za iznose od 300-600 kn do 3 obroka
  • za iznose od 601-1000 kn do 6 obroka
  • za iznose iznad 1001 kn do 12 obroka

Kartice kojima je moguće izvršiti obročno plaćanje:

  • Kreditnom karticom American Express  do 6 obroka
  • Kreditnim karticama Maestro, Master Card i Visa  PBZ-a do 6 obroka
  • Kreditnim karticama Master Card i Visa Zagrebačke banke do 12 obroka
  • Kreditnim karticama Diners, Maestro, Master Card i Visa  Erste banke do 12 obroka

OSNOVNI PODACI

U smislu ovih uvjeta kupnje, kupac je fizička osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom web stranice Tosama.hr  (u daljnjem tekstu: web shop, ili prodavatelj).

Kupcem se smatra svaka osoba koja naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i plati naručeni proizvod. Primatelj se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe kupca.
PRODAVATELJ/ POSREDNIK U TRGOVINI/ IZVRŠITELJ USLUGA

Prodavatelj/posrednik u trgovini i izvršitelj usluga je: Tosama d.o.o., sa sjedištem u ulici Krste Frankopana 94, 43500 Daruvar, OIB49884736148

IBAN:  HR8124840081100147380 (u daljnjem tekstu Prodavatelj).

POSLOVNA SPOSOBNOST

Prihvaćanjem Uvjeta poslovanja Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda od Prodavatelja, tj. za kupnju putem web-shopa.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Što je GDPR?

Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka)

© Tosama. Online store by Shopamine. Postavke kolačićaMy Data

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.  Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.  Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija
×
Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta Tosama

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

  1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
  2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
  3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.