Uvjeti nagradne igre :: Tosama
Još 350 HRK do besplatne dostave!
  • Uvjeti nagradne igre

UVJETI NAGRADNE IGRE: „ime igre - Kolovoz 2017.“

Članak 1.

Organizator nagradne igre je Tosama d. o. o. Zagreb, Brezovička cesta 21, 10020 Zagreb. Društvena mreža Facebook nije organizator natjecanja, nagradna igra se organizira pod pokroviteljstvom ili je podržana od strane mreže Facebook. Facebook nije odgovoran za sadržaj nagradne igre. Primatelj podataka sa nagradne igre je Tosama d.o.o. kao voditelj Facebook stranica Tosama Hrvatska i Tosama Webshop.

Članak 2.

Nagradna igra održat će se od 16.07. do 18. 07. 2017. godine. Pet dobitnika će biti izvučeno. Nagrada je jedan (1) to.to pamučne tetra pelene, 10 kom. Informacije o nagradi definirane su u članku 8.

Članak 3.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 15 godina. Mlađe od 18 godina i osobe s ograničenom ili potpuno oduzetom sposobnošću mogu sudjelovati u nagradnoj igri uz suglasnost roditelja ili zakonskih predstavnika.

Članak 4.

Uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri je da se sudionici slažu sa svim pravilima nagradne igre. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik potvrđuje da je upoznat sa svim pravilima i uvjetima ove nagradne igre, te se obvezuje da će ih se pridržavati. Organizator zadržava pravo izmjene ako to zahtijevaju razlozi tehničke ili komercijalne prirode ili razlozi javnosti. Organizator obavještava sudionike o svim mogućim promjenama i novostima nagradnog natječaja najavama na Facebook stranici. Sve pritužbe rješava organizator nagradne igre. U slučaju utemeljenih pritužbi, organizator se obvezuje ukloniti ih u najkraćem mogućem roku i obavijestiti svog sudionika. Kupnja u Tosami d.o.o. nije preduvjet sudjelovanja u nagradnoj igri.

Članak 5.

Sudionik sudjeluje u nagradnoj igri odgovaranjem na pitanje s komentarom u okviru najave. Svaki sudionik može podnijeti zahtjev za istu nagradu samo jednom, a duplikat će se izbrisati s popisa podnositelja zahtjeva.

Članak 6.

Pobjednici nagrade suglasni su da informacije o njihovom imenu, prezimenu i primljenoj nagradi mogu biti objavljene na Facebook stranici Tosama Hrvatska i Tosama Webshop. Također će biti obaviješteni putem Facebooka.

Članak 7.

Sudionici nagradnog natječaja omogućuju organizatoru prikupljanje, obradu i pohranu osobnih podataka koji se prenose u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka i slanje periodičnih obavijesti u marketinške svrhe. Organizator na temelju Zakona o zaštiti osobnih podataka osigurava sudionicima pravo pregledavanja, kopiranja, ažuriranja, ispravljanja, blokiranja i brisanja osobnih podataka koji se odnose na njih. Te se informacije čuvaju tijekom trajanja nagradne igre i povezanih marketinških aktivnosti, ili dok se korisnik ne odjavi od primanja poruka. Organizator se obvezuje koristiti prikupljene osobne podatke isključivo radi obavljanja nagradne igre i slanja periodičnih obavijesti u marketinške svrhe i zaštite prikupljenih osobnih podataka sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Organizator se obvezuje da informacije dobivene od strane pobjednika neće biti predane trećoj strani ili na neki drugi način upotrijebljene u suprotnosti sa zakonodavstvom Republike Hrvatske, osim ako je to neophodno za obavljanje nagradne igre, izravnog marketinga.


Članak 8.

Dodjeljuje se pet dobitnika nagrada. Svaki od njih dobit će nagradu: - Jedan (1) to.to pamučne tetra pelene, 10 kom vrijedan 127,99 kn s PDV-om.


Članak 9.

Dana 19. lipnja 2017., u prostorijama Tosama, d. o. o. izvlačenje će provesti tročlano povjerenstvo i neće biti javno. Tombola će biti kompjuterizirana i slučajna, pri čemu svi sudionici imaju jednake mogućnosti za osvajanje nagrade. Povjerenstvo organizatora će izvući 5 pobjednika, ukoliko jedan od odabranih pobjednika ne odgovori, ili ne ispunjava sve uvjete nagradne igre, nagrada će biti otkazana.

Članak 10.

Organizator će poslati obavijest da je sudionik izvučen, s pozivom za slanje nagradne igre organizatoru, putem Facebook poruke. Uvjet za prijem nagrade je da natjecatelj šalje sljedeće osobne podatke organizatoru u roku od 10 radnih dana nakon primitka obavijesti putem Facebook poruke ili na dogovorenu e-mail adresu: ime, prezime, adresu stalnog ili privremenog boravka i porezni broj. Osobe mlađe od 18 godina i osobe koje su bile ograničene ili u potpunosti oduzetom sposobnošću također su dužne podnijeti pismeno odobrenje roditelja i / pravnog zastupnika. Pobjednik će biti obaviješten o daljnjim koracima za dobivanje nagrade. U slučaju da pobjednik ne odgovori u roku od 10 dana, smatra se da se odriče prava na nagradu.

Članak 11.

Nagrada se dodjeljuje pobjedniku u roku od 10 radnih dana od najave pobjednika. Po primitku nagrade pobjednik potpisuje izjavu da je dobio nagradu. Nagrade se ne mogu zamijeniti ili plaćati u gotovini.

Članak 12.

Po dobitku nagrade, pobjednik je dužan dokazati osobnim dokumentom koji moraju odgovarati informacijama o dobitniku, kako je navedeno u zapisniku (popis skripti) i poslanih pismenih dokaza. U slučaju da se podaci ne podudaraju, pobjednik nema pravo dobiti nagradu, a nagrada se ne dodjeljuje. Zakonski zastupnik osobe mlađe od 18 godina i osoba koja je bila ograničena ili u potpunosti s oduzetom sposobnošču mora također dostaviti dokument koji dokazuje njegovo pravo na zastupanje (uz njegov osobni dokument) (npr. Rodni list, odluka). U slučaju da natjecatelji ne daju točne i ispravne tražene informacije, gube pravo na nagradu, a organizator nije obvezan isporučiti nagrade. Stoga se u takvom slučaju ne dodjeljuju nagrade.

Članak 13.

Vrijednost nagrade predstavlja ostvareni neto dobit za pobjednika. Na temelju članka 108. Zakona o porezu na dohodak, organizator igre izračunava i plaća predujam poreza na dohodak u ime i za račun primatelja po stopi od 25% sukladno članku 131. Zakona o porezu na dohodak. Nagradna organizatorska naknada plaća se od glavne nagrade. Organizator nagradnog natječaja ne preuzima nikakve druge troškove osim onih definiranih u pravilima ove nagradne igre. Porezi i predujam poreza na dohodak prije nego što je nagrada uručena dobitniku nagrade, organizatoru je dužan dostaviti precizne osobne podatke: ime, prezime, datum rođenja, adresu, telefonski broj, porezni ured i porezni broj. Za nagrade do vrijednosti od 42 eura, predujam poreza na dohodak nije odbitan, a vrijednost nagrade također nije uključena u poreznu osnovicu primatelja. U skladu sa Zakonom o poreznom postupku, dobitnik nagrade dužan je obavijestiti organizatora poreznog broja za dobivanje nagrade do 42 eura. Organizator će poštom poslati potvrdu pobjedniku koji će se odnositi na vrijednost nagrada i visina uplaćenog predujma. Svi dobitnici koji će primiti obavijest moraju predvidjeti to u poreznoj prijavi. Organizator nije odgovoran za sve poreze koji mogu nastati u vezi s bilo kojom drugom nagradom.

Članak 14.

Organizator zadržava dokumentaciju o nagradnoj igri, a to su:

- dokumentacija koja se odnosi na organizaciju i izvršenje nagradne igre, kao i ova pravila, čuva se u prostorijama organizatora tri (3) godine

 - dokumentacija koja se odnosi na pobjednike (Obavijesti o osobnim podacima, porezni dokumenti) čuvaju se sukladno važećim propisima.

Po isteku gore navedenih rokova, organizator nagradnog natječaja uništava dokumentaciju u proviziji u skladu s interaktima.

Članak 15.

Ako je sudionik prekršio pravila nagradne igre, organizator ga može isključiti iz nagradne igre bez upozorenja. Kršenje se primjenjuje ako jedna fizička osoba upotrebljava više profila na Facebooku ili ilegalnih gadgeta, kao što je npr. virusi ili hackertooli. Kršenje je također korištenje automatskih usluga i profesionalnih usluga koje se bave nagradnim igrama.

Članak 16.

Organizator ne snosi nikakvu odgovornost niti sudjeluje u sporovima oko vlasništva nad nagradnim igrama. Svaki spor koji se odnosi na prava koja se odnose na vlasništvo nagrađenih nagrada neće imati utjecaja na pravilo da organizator dodjeljuje nagradu osobi koja je podatke poslala organizatoru u skladu s ovim pravilima. Organizator će, sukladno pravilima, predati nagradu korisnicima korisnika, službeno ovlaštenoj osobi čiji će podaci biti navedeni u e-poruci koju je organizator primio od primatelja nagrade. Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu proizašlu iz preuzimanja i iskorištavanja nagrade, pri čemu se sudionici izričito slažu s pristupom ovoj nagradnoj igri. Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za nepoštivanje Facebooka i posljedice neaktivnosti, bez obzira na razloge nedjelovanja. Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za neaktivnost ili nepotpun rad elektroničke pošte i internetske veze sudjelovanja ili neaktivnosti usluge zbog netočne uporabe ili neodgovarajuće uporabe usluga. U slučaju okolnosti koje organizator ne može utjecati (više sile), organizator može otkazati nagradnu igru. Ono mora obavijestiti sudionike putem medija. U takvom slučaju, sudionici nisu odgovorni za bilo kakvu nastalu štetu.

Članak 17.

Tosama d. o. o. u svakom trenutku može izmijeniti opće uvjete djelovanja i pravila nagradne igre, ako to zahtijevaju uzroci tehničke, komercijalne prirode ili uzroka koji su na javnoj strani. Promjene u općim uvjetima poslovanja moraju o tome obavijestiti sudionike. Posredovanje na web stranici www.tosama.hr ili na Facebook stranici na kojoj se održava nagradni natječaj smatra prikladnim.


Članak 18.

Za sve sporove koji proizlaze iz nagradne igre nadležan je sud u Zagrebu.

Zagreb, 16. 07. 2017.

© Tosama. Online store by Shopamine. Postavke kolačićaMy Data

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.  Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.  Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija
×
Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta Tosama

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

  1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
  2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
  3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.