Pamučni ulošci i tamponi :: Tosama
Još 600 HRK do besplatne dostave!

Natura Femina Specijal ulošci

Mekani su na dodir, diskretni, prirodni (upijajuća jezgra je od pamuka), nježni za kožu (zadržavaju optimalne uvjete pod uloškom i sprečavaju razvoj upala).

Natura Femina specijal MINI

Namijenjeni su ženama koje imaju problema s oslabljenim mjehurom i idealni su za laki stupanj inkontinencije.

Natura Femina specijal NORMAL

Namijenjeni su ženama koje imaju problema s oslabljenim mjehurom i idealni su za laki i srednji stupanj inkontinencije.

Natura Femina specijal EXTRA

Namijenjeni su ženama koje imaju problema s oslabljenim mjehurom i idealni su za srednji stupanj inkontinencije.

Natura Femina specijal SUPER

Namijenjeni su ženama koje imaju problema s oslabljenim mjehurom i idealni su za srednji stupanj inkontinencije.

Natura Femina Maternity ulošci za rodilje, 10 kom

Natura Femina Maternity su ulošci za rodilje. Preporučamo njihovu upotrebu u prvim danima nakon poroda, ginekoloških operacija ili kod obilnijeg menstrualnog krvarenja. Njihova veličina osigurava pouzdanu zaštitu i dobro upijanje. Sto posto pamučna vlakna od kojih je uložak izrađen pomažu pri očuvanju prirodnog mikro okruženja vaginalne sluznice i okolne kože te omogućava prozračnost i disanje kože. Zbog posebne osjetljivosti sluznice nakon poroda i/ili operativnog zahvata i veće mogućnosti infekcije ulošci su sterilni. Natura Femina Maternity ulošci od 100% pamuka, koji je koži ugodan, ne sadrže klor, parfeme i kemijske super upijajuće praške.

 

 

Sterilni ulošci od 100% pamuka za rodilje. Veličine 40 x 10 cm. Pakirani u kutiji s dva paketa po pet sterilnih uložaka.

Natura Femina uloški pantyliner, 24 kom, 1 pkt

Ulošci su izrađeni od 100% pamuka i prijanjaju uz kožu. Dišu, meki su na dodir i pružaju optimalnu razinu vlage, što odgovara fiziološkom pH rodilje i nude maksimalnu sigurnost, udobnost i higijenu. Zbog sastava djeluju posve smirujuće te umanjuju i uklanjaju simptome upalnih stanja, alergija i neugodan svrbež. Proizvod ne sadrži klor, parfeme i super upijajuće kemijske tvari i pogodni su za najosjetljivije žene. Pojedinačno su pakirani za jednostavnu svakodnevnu uporabu. Pakiranje: 24 uložaka u paketu, 12 paketa u kutiji.

Ulošci Pantyliner izrađeni su od 100% pamuka, prigodni su za svakodnevnu zaštitu i lakše menstruacije. Više od 80% žena osjetljive su na dodir plastike i sintetičkih materijala i zato rađe koristite pamuk.

* Već u prvom mjesecu korištenja ćete osjetiti prednosti pamuka.

Natura Femina ulošci day/wings, 10 kom

Samoljepljivi ultratanki ulošci s krilcima od 100 %  pamuka, pH neutralni, bez parfema, bez kemijskih dodataka, nisu izbjeljivani klorom. Primjereni za umjerenu menstruaciju ili upotrebu tijekom dana.

 

 

Ultra tanki ulošci s krilcima od 100 %  pamuka u razgradljivoj ambalaži za zaštitu kod srednje jake menstruacije ili upotrebu po danu.

Natura Femina ulošci night/wings, 10 kom

Samoljepljivi ultratanki ulošci s krilcima od 100 %  pamuka, pH neutralni, bez parfema, bez kemijskih dodataka, nisu izbjeljivani klorom. Primjereni za umjerenu menstruaciju ili upotrebu tijekom noći.

 

 

Ultra tanki ulošci s krilcima od 100 % certificiranoga organskog pamuka u razgradljivoj ambalaži za zaštitu kod srednje jake menstruacije ili upotrebu po noći.

Natura Femina Organic ulošci day/wings, 10 kom

Samoljepljivi ultratanki ulošci s krilcima od 100 % certificiranog organskog pamuka, pH neutralni, bez parfema, bez kemijskih dodataka, nisu izbjeljivani klorom. Primjereni za umjerenu menstruaciju ili upotrebu tijekom dana.

 

 

Ultra tanki ulošci s krilcima od 100 % certificiranoga organskog pamuka u razgradljivoj ambalaži za zaštitu kod srednje jake menstruacije ili upotrebu po danu.

Natura Femina Organic ulošci night/wings, 10 kom

Samoljepljivi ultratanki ulošci s krilcima od 100 % certificiranog organskog pamuka, pH neutralni, bez parfema, bez kemijskih dodataka, nisu izbjeljivani klorom. Primjereni za jaku menstruaciju ili upotrebu tijekom noći.

 

 

Ultra tanki ulošci s krilcima od 100 % certificiranog organskog pamuka u razgradljivoj ambalaži za zaštitu kod jake menstruacije ili upotrebu po noći.

Natura Femina Organic ulošci pantyliner, 24 kom

Samoljepljivi ščitnici rublja od 100 % certificiranog organskog pamuka, pH-neutralni, bez parfema, i su pojedinačno pakirani. Nisu tretirani klorom. Primjereni za svakodnevnu zaštitu rublja, kod slabe menstruacije ili kod istovremene upotrebe higijenskih tampona.

 

 

Štitnici rublja od 100 % certificiranog organskog pamuka u razgradljivoj ambalaži za svakodnevnu upotrebu kod slabe menstruacije, bijelog pranja ili kod istovremene upotrebe higijenskih tampona.

Natura Femina by Ellen tamponi s probiotikom

Tamponi s probiotikom Natura Femina by ellen® su pouzdana zaštita u periodu menstruacije i primjereni su za dane sa blagim krvarenjem te za one koji prvi puta koriste tampone. Tamponi Natura Femina by ellen® sadrže probiotike, koji su fiziološki prisutni u zdravoj rodnici te zbog toga ujedno štite mikrofloru rodnice, održavaju njezinu pH vrijednost te smanjuju neugodnosti poput svrbeža, iritacije, pojačanog iscjetka ili neugodnog mirisa.

Natura Femina by ellen MINI, tamponi s probiotikom,  14 kom

Natura Femina by ellen NORMAL, tamponi s probiotikom, 12 kom

Natura Femina by ellen SUPER, tamponi s probiotikom 8 kom

Natura Femina aplikatorski tamponi normal, 3 kom, 1 pkt

Pamučni normalni higijenski tamponi s aplikatorom za lakše umetanje prigodni su za djevojke i žene sa srednje jakom menstruacijom. Korištenje tampona s aplikatorom je lako. Pruža potpunu sigurnost i čistoću, čak i u slučajevima kada se ne može u potpunosti osigurati higijena ruku. Tamponi su dva puta osigurani: umetnuti su u prigodnu tanku aplikatorsku cijev i umotani su u zaštitnu foliju.

Natura Femina Organic tamponi

 Natura Femina Organic tamponi SUPER, 16 kom, 1 pkt

Pamučni tamponi od organskog pamuka su primjereni za djevojke i žene s jakom menstruacijom.

Natura Femina Organic tamponi NORMAL, 16 kom, 1 pkt 

Pamučni tamponi od organskog pamuka su primjereni za djevojke i žene sa srednje jakom menstruacijom.

Natura Femina Organic tamponi MINI, 16 kom, 1 pkt

Pamučni tamponi od organskog pamuka su primjereni za djevojke i žene sa slabom menstruacijom i za sve, koji tampone upotrebljavaju prvi put.

Natura Femina aplikatorski tamponi

Higijenski tamponi su izrađeni od prirodnih pamučnih apsorbirajućih vlakana. Tamponi s aplikatorskom cijev za lako i higijensko umetanje sada su dostupni mladim korisnicama koje se s ovom vrstom menstrualne zaštite susreću prvi put.

Natura Femina aplikatorski tamponi MINI, 6 kom, 1 pkt

Pamučni normalni higijenski tamponi s aplikatorom za lakše umetanje prigodni su za djevojke i žene sa slabom menstruacijom. Korištenje tampona s aplikatorom je lako. Pruža potpunu sigurnost i čistoću, čak i u slučajevima kada se ne može u potpunosti osigurati higijena ruku. Tamponi su dva puta osigurani: umetnuti su u prigodnu tanku aplikatorsku cijev i umotani su u zaštitnu foliju.

Natura Femina aplikatorski tamponi NORMAL, 6 kom, 1 pkt

Pamučni normalni higijenski tamponi s aplikatorom za lakše umetanje prigodni su za djevojke i žene sa srednje jakom menstruacijom. Korištenje tampona s aplikatorom je lako. Pruža potpunu sigurnost i čistoću, čak i u slučajevima kada se ne može u potpunosti osigurati higijena ruku. Tamponi su dva puta osigurani: umetnuti su u prigodnu tanku aplikatorsku cijev i umotani su u zaštitnu foliju.

Natura Femina tamponi

Higijenski pamučni tamponi izrađeni su od upijajućih pamučnih vlakana. Dermatološki su testirani i dokazano je da spriječavaju iritaciju i alergije. Oblik tampona s osam utora omogućava ravnomjernu ekspanziju tampona, što povećava sposobnost upijanja i pouzdanost. Zbog zaobljenog vrha i vlaknovinske ovojnice pružaju veću kompaktnost i glatkoću tampona. Upotreba je jednostavna i sigurna. Pakiranje: 16 tampona u paketu, 12 paketa u kutiju.

Natura Femina tamponi MINI, 16 kom, 1 pkt

Higijenski pamučni tamponi MINI prigodni su za djevojke i žene sa slabim menstruacijama i za sve one koji koriste tampone po prvi put.

Natura Femina tamponi NORMAL, 16 kom, 1 pkt

Pamučni higijenski tamponi NORMAL prigodni su za djevojke i žene s umjerenom menstruacijom.

Natura Femina tamponi SUPER, 16 kom, 1 pkt

Pamučni higijenski tamponi SUPER prigodni su za djevojke i žene s jakim menstruacijama. Izrađeni su od upijajućih pamučnih vlakana. Dermatološki testirani i sprečavaju iritaciju i alergije.

© Tosama. Online store by Shopamine. Postavke kolačićaMy Data
      /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/hranjenje
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/hranjenje/dude
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/hranjenje/flasice
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/hranjenje/dodatni-pribor
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/oblacila
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/oblacila/deke
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/oblacila/drzac-za-dudu
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/oblacila/ljuljacke
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/ciscenje-in-njega
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/ciscenje-in-njega/kozmetika
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/ciscenje-in-njega/plenice
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/ciscenje-in-njega/proizvodi-za-njegu
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/ciscenje-in-njega/tetra-pelene
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/trudnice-i-mame
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/trudnice-i-mame/vlozki
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/165_Dijete-i-mama/trudnice-i-mame/odjeca
      /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika/higijena
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika/higijena/higijenski-ulosci
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika/higijena/higijenski-tamopni
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika/higijena/laka-inkontinencija
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika/137_Nega-telesa
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika/137_Nega-telesa/185_Blazinice-vate
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika/137_Nega-telesa/184_Zgibana-vata
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika/137_Nega-telesa/187_Vatirane-palcke
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika/137_Nega-telesa/138_Robcki-in-krpice-za-nego
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika/naravna-kozmetika
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika/naravna-kozmetika/nega-obraza-in-telesa
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika/naravna-kozmetika/rocno-izdelana-trda-mila
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/193_Osobna-njega-i-kozmetika/naravna-kozmetika/aromaterapija
      /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/109_Prva-pomoc
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/109_Prva-pomoc/180_Kompleti
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/109_Prva-pomoc/122_Oblizi
      /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/105_Oskrba-rane
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/105_Oskrba-rane/121_Oblizi
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/105_Oskrba-rane/118_Vpojne-obloge-in-komprese
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/105_Oskrba-rane/zavoji-za-ucvrscivanje
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/105_Oskrba-rane/106_Povoji
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/105_Oskrba-rane/medicinski-flasteri-i-samoljepljive-trake
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/105_Oskrba-rane/obloge-za-rane
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/114_Sanitetni-material
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/114_Sanitetni-material/115_Gaza
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/114_Sanitetni-material/119_Vata
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/114_Sanitetni-material/120_Tamponi
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/114_Sanitetni-material/komprese
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/131_Nega
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/131_Nega/162_Bombazni-vlozki-in-tamponi
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/131_Nega/probiotici
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/131_Nega/136_Robcki-in-krpice-za-nego
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/125_Osebna-zascita
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/125_Osebna-zascita/126_Maske
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/125_Osebna-zascita/146_Kape
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/125_Osebna-zascita/zastitne-rukavice
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/125_Osebna-zascita/142_Plasci
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/125_Osebna-zascita/143_Prevleke-za-obuvala
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/njega-bolesnika
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/njega-bolesnika/kozmetika1
              /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/104_Medicinski-proizvodi/njega-bolesnika/oralna-higijena
      /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/188_Dom-i-vrt
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/188_Dom-i-vrt/189_Za-dom
          /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/188_Dom-i-vrt/190_Za-vrt
      /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/Kucni-ljubimci
      /razvoj-i-proizvodnja/internet-trgovina/akcija
    

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.  Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.  Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija
×
Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta Tosama

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

 1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
 2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
 3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.