Obitelj je naša suština :: Tosama
Još 350 HRK do besplatne dostave!

Obitelj je naša suština

Obitelj se i danas smatra osnovnom suštinom društva. Unatoč činjenici da se suočavamo s najraznolikijim oblicima zajedničkog života i da svaka definicija obitelji koje smo svi svjesni da nas obitelj oblikuje, što nam daje utočište, suboptimalno i takvo okruženje gdje možemo samo biti ono što stvarno jesmo. Osjećamo se sigurnima i voljenima u obiteljskom okruženju, razvijamo se osobno u krugu najbližih, stvaramo naš identitet i stječemo osnovne navike i uvjerenja. 

Mi gradimo osobnost u obitelji

Obitelj je naša bit, to je veza koja nas održava živima, to je naša motivacija i mjesto u kojem stalno učimo i rastemo. Bez obzira na činjenicu da se oblik i sadržaj obitelji mijenjaju, to ostaje jedan od najvažnijih građevnih blokova naše osobnosti. Dijete uči u obitelji sve što se kasnije definira kao pojedinac. Njegovo ponašanje proizlazi iz obitelji, on je naučio norme i pravila i oblikovanje odnosa. Sva osnovna ponašanja proizlaze iz obitelji, put emocija i stvaranje vrijednosti također imaju izvor u primarnoj obitelji.

Generacije

Pojam generacije ili spola opisuje društvene skupine koje žive u sličnim okolnostima, imaju zajedničke interese i zajedničke zahtjeve. Obično je ovo skupina članova svakog od tri životna razdoblja: mladost, srednja dob i starost. Za svaku je generaciju rečeno da ima svoju posebnost, zbog čega je pojam "generacijski sukob" vrlo uobičajen, čak i kada su različite generacije prisiljene živjeti zajedno. Razlike i napetosti pojavljuju se između generacija, a istodobno se šire tradicija i vrijednosti. Veze između generacija su one koje čine život bogatim i daju im temelj za suočavanje sa svijetom.

Tosama njeguje generacije

U Tosami smo postavili naš cilj više od svih generacija. Razvijamo svoje proizvode u smislu dobrobiti, njege i zdravlja mladih i starijih osoba, a pri odabiru proizvoda prirodno, zdravo, bezopasno i razgradivo - gdje god je to moguće - jer naši kupci zaslužuju najbolje.

© Tosama. Online store by Shopamine. Postavke kolačićaMy Data

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.  Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.  Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija
×
Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta Tosama

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

  1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
  2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
  3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.